Hopp til hovedinnholdet

En gutt jeg var litt sammen med har slettet meg fra Snapchat og svarer ikke

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg hadde kontakt med en gutt over en måneds tid og jeg trodde han likte meg godt. Han var på besøk her to ganger. Vi hadde ikke sex. Helt plutselig slettet han meg på Snapchat. Jeg aner ikke hvorfor han gjorde dette, og jeg bruker mye tid på å gruble over det. Det er nå to uker siden, og jeg har fortsatt ikke kommet meg over det. Det er ikke kjærlighetssorg jeg har, men jeg er sint og lei meg, samtidig som jeg har veldig lyst til å møte han igjen. Jeg har prøvd å sende han en melding på Instagram, der jeg har forklart hva jeg synes og spurt om han vil ta kontakt med meg for å snakke, men jeg har ikke fått svar. Jeg har også prøvd å legge han til på Snapchat igjen, men nå har han blokkert meg derifra. Jeg vet ikke hvordan jeg skal komme meg over dette. Jeg føler ikke jeg greier å komme over det før jeg har fått et svar. Hva burde jeg gjøre? Prøve å glemme han eller sende han en ny melding på Instagram? Jeg vil glemme han samtidig som jeg ikke vil glemme han, åhhh.

Besvart 25.02.2019 18:28
 

Svar
Hei

Jeg forstår godt at dette er en vondt følelse, og at du blir sittende og lure. Det er ikke godt å si hvorfor han avsluttet ting på denne måten, men jeg er enig i at det er dårlig gjort.

Jeg tenker at ettersom han ikke har svart deg på Instagram og nå også blokkert degpå Snapchat så er jo dette et tegn på at han ikke tenker å svare. Derfor er nok det beste å prøve å glemme denne gutten. Jeg forstår som sagt at det er en kjip og vond følelse, men han fortjener jo virkelig ikke din oppmerksomhet lengre når han skal oppføre seg slik. Bruk heller tiden din på noen som faktisk respekterer deg og behandler deg på en god måte.

Jeg legger ved noen artikler du kan lese og ønsker deg lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser