Hopp til hovedinnholdet

Jeg glemte å trekke ned i doen og noen så det.

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei ung.no. Nå skjedde det noe veldig pinlig og det var at jeg hadde glemt å trekke ned i doen etter at jeg hadde vært på do og der lå det bæsj og samboeren til mammaen min sa at jeg måtte gå og trekke ned. Jeg ble så flau å tenke på at samboeren til mamma så bæsjen min i doen, nå ble jeg nesten deprimert siden det var veldig pinlig. Jeg bruker aldri å glemme sånne ting, med å trekke ned i do. Nå blir det flaut å se samboeren til mamma uff. Syns dere jeg skal være flau over dette nå?? Sorry for dumt spørsmål.

Besvart 05.03.2019 14:49
 

Svar
Hei gutt (20)

Jeg skjønner at dette var flaut for deg. Mange glemmer å trekke ned i doen innimellom, det er faktisk helt normalt, men det kan være litt ekkelt for den som kommer etterpå. Samboeren til moren din har helt sikkert glemt å trekke ned, han også.

Jeg synes du ikke skal være flau over at dette skjedde. Men når man føler seg litt flau, kan humor ofte hjelpe. Kanskje er det en god idé at du tuller litt med dette, slik at det blir ufarlig og ikke så flaut. For andre er det best å glemme det og prøve å ikke tenke på det.

Uansett så er det helt normalt å bæsje i doen, og mange glemmer å skylle ned innimellom. Det skjer nok hele tiden på offentlige toaletter, men da vet man ofte ikke hvem som var der før deg...

Ta det med humor:) Dette går bra.

Hilsen Helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

5 på gata: Din største flause

Oskar og fotballen

Mange har opplevd å dumme seg ut, og noen blir fortere flaue enn andre. Men flauser blir det mange gode historier av for oss det ikke gjelder. Hva er det flausete du har opplevd? Oskar på 17 år er ikke i tvil: "Den gangen jeg bommet på straffe i Norway Cup foran en god del tilskuere!"

Av Julie, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Flau? Se filmene

Video skjult kamera (ung.no)

Det er ikke alt som passer å spørre om til enhver tid. Se videosnuttene som er filmet med skjult kamera, der grenser og intimsoner utfordres.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser