Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få tak i min tidligere kjæreste?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei var sammen med en gutt for 4 år siden nå og har alltid vært glad i han. Vi mistet kontakten når det ble slutt. Nå nylig har jeg fått høre at han er innlagt på psykiatrisk avdeling. Jeg savner han så mye og vil gjerne møte han men vet ikke hvilket sykehus eller om han vil ha besøk. Jeg får heller ikke spurt noen han kjenner for jeg syntes det høres rart ut å ville møtes etter 4 år. Tips? Bør jeg evt ringe til forskjellige sykehus? Vet ikke om jeg tørr men jeg har gått rundt å tenkt på han i 4 år. Jeg savner han så mye. Jeg vil bare gi han en klem for alt som har skjedd. Hva bør jeg evt gjøre? Hilsen en forvirret jente

Besvart 08.09.2019 19:38
 

Svar
Hei jente 19 år

Takk for at du skriver til oss i Ung.no og forteller til oss hvor mye du savner din tidligere kjæreste. Jeg forstår at du tenker på han og at du lurer på hvordan han har det.

Mitt beste råd til deg er å forsøke å få tak i han via telefon, mail eller sosiale medier? Eller via familie eller venner? Sykehus har taushetsplikt så jeg vil ikke tro at du får noe informasjon om han eller bekreftet at han er innlagt ved å ringe rundt.

Jeg syns ikke det høres rart ut at du ønsker kontakt etter fire år - tvert imot så syns jeg det vitner om at du savner han i livet ditt. 

Du sier ikke noe om hva som var årsaken til bruddet? Dersom en har blitt fryktelig såret så er det ikke sikkert at vedkommende ønsker kontakt eller vil svare. Men ut fra hva du skriver så tenker jeg at det å ta kontakt og si at du tenker på han kan gjøre godt når noen strever.

Jeg legger ved noen artikler til deg som kan være til nytte å lese.

Lykke til!

Vennlig hilsen Psykiatrisk Sykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer

Hvordan fortsette å være venn med eksen?

Gutt og jente (www.colourbox.com)

Å være venner med ekskjæresten kan være både fint og krevende. Selv om forholdet er over betyr jo ikke det at dere ikke kan være venner.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Angst
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om angst