Hopp til hovedinnholdet

Jente 17 år
 

Spørsmål
Hei Jeg har skrevet til deg før, om tvangstankene mine. Jeg fikk snakket og fortalt mamma om det og dem ble borte en veldig god stund. Så kom dem tilbake sterkere, med tanker, og at jeg kunne se for meg at jeg gjorde det. Disse dagene nå har jeg bare gråtet og gråtet. Jeg er på krisesenter nå pga problemer i familien. Jeg føler meg rett og slett svak. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, om jeg skal ta livet mitt. Orker ikke å ha sånn, det føles som om det er filmer som gjøre dette også kommer tvangstankene. Jeg vil være den jenta jeg var før, glad og lykkelig. Hadde posetive tanker og kunne ha det kjekt. Jeg elsker kjæresten min og vil aldri gjøre han noe Vondt, jeg ble kvitt tvangstankene sist, da skrev jeg litt om den på et ark og hva jeg kunne gjøre for å ikke tenke så mye på dem. Dette gjør meg trist, Jeg har verdens beste kjæreste, og vi har det kjempe fint sammen. Men jeg liker ikke å være denne triste jenta lenger, jeg vil være lykkelig og glad ! Når jeg er sammen med kjæresten min er tvangstankene vekke. Jeg skal begynne å gå til psykologen min igjen i august. Takk for all hjelpen jeg har fått.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 17 år.

Jeg synes du har vært veldig flink, du har virkelig tatt tak i de vanskelige tingene i livet ditt. Du har også funnet noe som hjelper på tvangstankene, nemlig å gjøre andre ting som er bra for deg, stoppe tankene, skrive ned- og snakke med noen om dette.

Alle disse tingene er veldig bra,Fortsett med dette, og når august kommer har du psykologen som hjelper deg..

Jeg er sikker på at du greier dette, og at de stevsomme tankene avtar. Du blir eldre og får mer kontroll..Lykke til - dette greier du.

Hilsen familieterapeuten


Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Psykisk / følelser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om psykisk / følelser


Quiz: Hva vet du om samer?

Hva heter den kjente samiske formen for sang?