Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om gutter liker tøffe litt goth jenter,

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! jeg er en jente som lurer på noen spørzmål :) jeg visste ikke helt hvem kategori jeg skulle ta, men jeg bare tok pubertet fordi det var den som var mulig og ta. 1. Jeg har alltid hatt kraftige muskler og styrke siden jeg var baby og til nå, og jeg bare lurer om det feiler noe med meg??? 2. jeg lurer på om gutter liker tøffe litt goth jenter, eller superpene jenter med fine klær og mye sminke sminke? 3. det er en gutt i klassen min som pleier og se på meg i timen og når han ler ser han mange ganger på meg og sånt, men liker han meg da? hilsen rar jente :S

 

Svar
Hei

Det at du har mye muskler og god styrke høres jo ikke ut som noe som skulle tilsi at det "feiler deg noe".  Vi er jo skapt ganske forskjellige og noen er grovere byge og har tydeligere/kraftigere muskulatur enn andre.  Du har tydeligvis det. Dette er jo ofte arvelig, så antagelig har du det fra en av foreldrene dine. Se på det som en god gave å ha med i livet.

 

Gutter er jo like ulike som jenter, og noen liker det ene og noen det andre, og det er helt sikkert mange gutter som liker slike tøffe jenter som deg.  

 

Den gutten du skriver om, høres ut som han kanskje er litt betatt av deg.  Du kan jo prate med ham litt mer og utforske dette litt.  

 

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Pubertet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om pubertet