Hopp til hovedinnholdet

Jeg røyker hasj, politiet gjør ikke noe

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei jeg har tar et valg og jeg røyker hasj ofte kjøper ca 1g i uka å sprer de utover uka. Spørsmålet mitt er har blitt anmeldt sikker 5 ganger for å rusmisbruk men politiet har aldrig gjort noe ikke ringt meg engang aldri noe i heletat har aldrig blit innkalt eller noe. Hva kan grunnen til de være

Besvart 30.10.2018 11:09
 

Svar
Hei

Det kan være flere grunner til dette. En grunn kan være at de ikke tar anmeldelsene på alvor. Det kan hende de ikke har ressurser til å følge det opp. Det kan også hende de venter til det har kommet en god del meldinger og at de "samler opp" disse og så kontakter deg og gir deg konsekvensene for det. 

Hvis du ønsker å unngå problemer med politiet og problemer med bruk av cannabis, er det på tide å gjøre noe med det nå, før det blir konsekvenser. Det vi kan si ganske sikkert, er at hvis du fortsetter med det, og du blir anmeldt stadig vekk, vil det komme til å bli en reaksjon på et eller annet tidspunkt. 

Husk også at om du får dette på rullebladet, kan det få konsekvenser for dine muligheter senere, med tanke på utdanning, jobber, reise osv. Du får heller ikke lov til å ha lappen på bil/moped etc, dersom du bruker cannabis. 

Hilsen RUStelefonen 915 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

- Går med hasj og andre narkotiske stoffer på meg

Hasj (colourbox.com)

Jeg får noen ganger litt hasj av en kompis som takk for at jeg hjelper ham med forskjellige greier. Jeg har jo ikke kjøpt stoffet, og hvis jeg ikke bruker det selv engang: Er det ulovlig å bare gå rundt med det i lomma?

Les mer

- Bruker hasj

Hasj (colourbox.com)

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rusmidler
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rusmidler