Hopp til hovedinnholdet

Har veldig lyst til å prøve dop

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, har ingen venner som bruker dop på min alder å i min klasse. (8 klasse) men kjenner mange i 10 som får tak i dop. Har veldig lyst til å prøve, har tullet litt med dem om å få prøve. Men alle guttene sier nei til det. Skjønner jo det.. men å se andre bruke det får jeg bare mer lyst til å prøve. Så jeg stjal litt en gang å tokk det. Og elsket det, fy faen. Og nå vil jeg ha mer, men kan jo ikke bare stjele å sont? Det gir meg skyld følelse for er god venner med dem alle

Besvart 17.12.2018 16:36
 

Svar
Hei

Vi skjønner du synes det er spennende med rus og er nysgjerrig på det. Du som er ung, risikerer å få veldig store problemer hvis du bruker det. Så enten du stjeler, får eller kjøper det, kan det være svært skadelig og farlig for deg. Vi vil råde deg til å snakke med noen om hvordan du har det. Snakk med helseøster på skolen, eller en annen voksen du stoler på, og be om hjelp til å holde deg unna dem som ruser seg! 

Hilsen RUStelefonen 915 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Doping
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om doping