Hopp til hovedinnholdet

varsler tollen politiet om test-kits

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei, jeg kjøpte nylig et erlich test som brukes for å teste lsd. Jeg har lest på nettet at tollen varsler politiet om slike ting som kommer gjennom posten, og jeg vet at test-kits ikke er ulovlige. Men det som får meg til å bekymre meg litt er at kanskje mitt navn kan bli notert et sted hos politiet, hvis det er riktig. For meg har lsd forandret meg til noe mye mye bedre. Før hadde jeg angst når jeg var blandt større folkemengder, også likte jeg ikke den tanken å snakke med andre ukjente folk. Det er flere ting som lsd har hjulpet meg med, blant annet har jeg fått en bedre forståelse av andre mennesker, angsten min er vekke, jeg jobber utrolig godt på skolen nå, jeg trener, osv (1000 tegn maks) Jeg mener selvfølgelig ikke at alle skal begynne å ta LSD, det er ikke for alle. Men for meg har det hatt en positiv innvirkning på livet mitt. Jeg ønsker å bruke lsd på en ansvarlig måte, og derfor ønsker jeg å teste det, slik at jeg er helt sikker på at jeg tar LSD og ikke et annet stoff.

Besvart 21.05.2019 15:56
 

Svar
Hei

Det stemmer at tollvesenet kan ta kontakt med politiet for å opplyse om sendinger som inneholder test kits, selv om som du sier test-kits ikke er ulovlige. Hva politiet gjør med denne informasjonen, vet vi ikke, og kommer nok også an på deres kapasitet. 

Så bra at du opplever at du har fått det bedre med deg selv.  Vi legger ved en lenke om sykedeliske stoffer i behandling av angst fra Den Norske legeforeningen.

 

Hilsen RUStelefonen 915 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

LSD og spiss fleinsopp

Overlevering av narkotika på en klubb (colourbox.com)

Hovedvirkningen av hallusinogene stoffer er endret virkelighetsoppfatning. De fordreier bevisstheten og kan gi sansebedrag, illusjoner og hallusinasjoner. Stoffene kan frembringe psykoser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rusmidler
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rusmidler