Hopp til hovedinnholdet

En kompis tok en pille han fant på bussen

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei, en kompis tok en pille han fant på bussen en dag og lurer på hva det kan være. Han ble veldig slapp og rolig men fikk ikke sove og han husker ikke alt som skjedde, alt var morsomt og det var veldig deilig følelse forklarer vedkommende. Pillen var helt kule rund som ett lite blåbær bare den var helt hvit og ikke i en kapsel, så han lurer bare på hva det kan være eller hva det heter og om det han inntatt kan være farlig eller om det kan ha noe virkning på han i fremtiden.

Besvart 23.05.2019 11:09
 

Svar
Hei

Du beskriver litt motstridende effekter. Din kompis ble både slapp og rolig men fikk ikke sove. Han husker ikke alt som skjedde, alt var morsomt og det var veldig deilig følelse. Dette kan vi ikke gi et særlig godt svar på ut fra effektene. Det kan ha vært så mangt.  

Hvis kompisen din husker hvordan den så ut (utover at den var kule rund som et lite hvitt blåbær), kan han søke på bilder av ulike piller på Fellekatalogen

Hvis han føler seg bra nå, er det ingen grunn til å være bekymret for fremtiden.

Å spise piller han finner på bussen, er ikke så lurt av din kompis. Det er kompisen sikkert også enig. I verste fall kan han risikere å få i seg svært farlige stoffer. 

Hilsen RUStelefonen 915 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om rus? Spør RUStelefonen!

Rustelefonen

Hva er khat? Hva er bivirkningene av amfetamin? Hvor full blir jeg av en sekspakning øl? Blir man kåt av Ecstasy? RUStelefonen gir deg faktabaserte, ikke-moraliserende svar og du er anonym.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rusmidler
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rusmidler