Hopp til hovedinnholdet

Cannabis og urinprøve - syntetisk urin?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei har ikke røyker cannabis på 2 mnd tok 1 bong trekk i går hhar urinprøve den 30mai vil de være negativt veier 46kilo. Og et spørsmål til funker syntetisk urin har en uopnet pose med de vurdere å bruke de for å være sikker har tester så jeg kan teste meg selv og de som tar testen bruker kun Dip stick tester sånne man kan kjøpe på apotek og har thc cut of level på 50ng plzz svar fort

Besvart 24.05.2019 16:39
 

Svar
Hei

Et engangsinntak av cannabis kan vanligvis spores med urinprøver i pluss/minus en uke, ofte litt mindre enn som så. Det er dessverre umulig for oss å si noe mer konkret enn det, da dette bl.a. avhenger av hvor store mengder THC du faktisk fikk i deg, hvor høy forbrenning du har og lignende.

Når det gjelder syntetisk urin, er det nok litt varierende kvalitet mellom ulike produkter. Hva slags type urinprøve du skal ta, har også betydning. Men, uansett er det ofte sånn at urinprøver tas under oppsyn, nettopp for å se til at det ikke jukses. Sånn sett er det neppe noe poeng å ta med syntetisk urin når du tar prøven.

Hilsen RUStelefonen 915 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Rus: kontakttelefoner

Jente ser på mobilen sin (colourbox.com)

Hva kan du gjøre hvis du har et rusproblem? Eller en venn eller noen i familien sliter med det? Da er det hjelp å få.

Les mer

Cannabis – hva er hasj og marihuana?

Cannabis (bildet er hentet fra www.colourbox.com).

Cannabis er det mest brukte illegale stoffet i Norge. Cannabis er samlebetegnelse på hasj, marihuana og cannabisolje. Les om hva som er forskjellen, og om stoffene THC og CBD som finnes i cannabis.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rusmidler
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rusmidler