Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fetisj på arabiske terrorister. Jeg har mange fantasier om dette.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er jente som har fetisj på arabiske terrositer (IS osv). Jeg har fått mange fantasier om å bli voldtatt og truet på livet og at han har bombebelte rundt livet som han kan fyre av når som helst. Jeg har vært ute med flere arabiske menn og har prøvd å hinte til at de skulle være på med rollespillet som arabiske terrorister, som holder meg kapret. Hvordan kan jeg ta opp dette med de uten å virke rasistisk?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 16 år

Takk for at du skriver til oss i Ung.no og spør oss om råd. Hvis jeg forstår deg rett så lurer du på om du kan leve ut fantasien din uten at du skal fremstå som rasistisk.

Seksuelle fantasier er vanlig og det er heller ikke uvanlig at disse fantasiene omhandler vold eller underkastelse. Det er ikke farlig å ha slike fantasier.

Det som er når man vil leve ut fantasien sin så er det viktig at man er i et forhold hvor man er trygg på hverandre og hvor man kan fortelle om hvorfor man har denne fantasien.

Mitt beste råd til deg er å snakke med helsesøster på helsestasjon for ungdom. Der kan du fortelle om fantasien din og sammen kan dere sortere i om det er underkastelse eller om det er noe annet som gjør at du har denne fetisjen.

Det kan være fint å utforske sin seksualitet og hvorfor man har fantasier og hva de betyr for oss.

Jeg legger ved noen artikler til deg som kan være nyttige for deg.

Lykke til!

 

Vennlig hilsen Psykiatrisk Sykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Hos helsesykepleieren (foto: ung.no)

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rasisme
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rasisme