Hopp til hovedinnholdet

Hvor kan jeg finne ut mer om frivillig arbeid?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei, denne sommeren har jeg ingenting å gjøre. Jeg gruer meg veldig og vil ikke at den skal bli kjedelig som de andre sommerene. Har søkt på mange jobber i sommer men tror ikke det kommer til å funke. Har sett litt rundt på nett og funnet ut at man kan bli en frivillig arbeider i sommer. Siden jeg ikke har noe som helst å gjøre denne sommeren og er engasjert til å gjøre en type frivilig arbeid uansett om det er lokalt (bor i Tromsø) eller internasjonalt vil jeg være en del av det. Så jeg lurte på om det finnes noen nettsider som har mer informasjon om dette slik at jeg kan søke. Eller har andre tips på noe å gjøre i sommer?

Besvart 30.05.2019 11:11
 

Svar
Hei jente (17)

Så hyggelig at du har lyst til å jobbe frivillig! Det finnes mange ulike måter du kan gjøre det på. For eksempel finnes det mange utenlandsturer, men disse involverer ofte store kostnader og kan ofte gjøre mer vondt enn godt for organisasjonen du jobber med. I Norge og resten av skandinavia finnes det veldig mange festivaler som søker frivillige. For å finne ut mer om dette må du se hva hver enkelt festival krever for frivillige. 

Er du med i en organisasjon? Ofte organiserer politiske ungdomsparti, idrettslag, speidere og forbund ulike sommerleirer, der du enten kan delta eller være frivillig leder og fasilitere for deltakerne. 

Sjekk ut ung.nos artikkel om å jobbe frivillig!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Frivillig arbeid i Norge

En jente og to gutter holder hverandre i hendene og løfter dem i været  (www.colourbox.com)

Ønsker du en mer meningsfylt fritid finnes det nok å gjøre. Finn ut hvordan du kan hjelpe, og få en oversikt over frivillig arbeid i Norge.

Les mer

Vil du ut i verden?

Jente planlegger reise (colourbox.com)

Studier, jobb eller frivillig arbeid i utlandet gir deg minner for livet og erfaringer du ikke finner hjemme.

Les mer

Frivillig arbeid i utlandet

Jente i Afrika (colourbox.com)

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Frivillig arbeid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om frivillig arbeid