Hopp til hovedinnholdet

Må man være lav for å bli skuespiller?

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei! (jeg viste ikke hvilket emne dette var så jeg tok et tilfeldig ett) men jeg har lyst til å bli skuespiller! jeg går på theater og har medlemskap i internasjonale nettsider som f.eks backstage, så det er ikke selve hvordan som er problemet.. problemet er vennen min sier at casting direktører liker kortere mennesker, og at det er mindre sjanse for at jeg blir skuespiller om jeg er høy (jeg er 171cm og vokser fortsatt) og sier også at grunnen til at det er noen høye skuespillere er fordi de ble «oppdaget» da de var ung (og var dermed kortete) er dette sant?

Besvart 16.08.2019 16:43
 

Svar
Hei

Så flott og motiverende å høre at du vil bli skuespiller! Det høres ut som at du er godt i gang, og det blir spennende å se :)

Vi skjønner at du tenker på problemstillingen som vennen din la frem, men dette tenker vi at du ikke skal bekymre deg over, og at det rett og slett ikke stemmer helt. 

Det er riktig at det er en del "kortere" skuespillere, men dette har en helt praktisk bakgrunn, nemlig at det er flere lave mennesker i verden, og derfor flere "lave" mennesker som også prøver å bli skuespiller! Så det er med andre ord ikke noe galt i å være høy, og du er langt fra for høy, uansett hvor mye mer du vokser. 

Så skjønner at du tenker på dette, men dette kommer nok ikke til å ha innvirkning på karrieren din, og du kan trygt fortsette med drømmen og planene dine! 

Lykke til, det blir spennende :)

 

Hilsen René,
Utdannings- og jobbrådgiver

I samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Skuespiller – drømmeyrke eller bare fjern drøm?

Skuespiller

Drømmer du om å bli skuespiller? Du er ikke alene. Kampen om både studieplasser og jobber er hard, men vi gir deg noen tips som kan hjelpe deg på veien.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Frivillig arbeid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om frivillig arbeid