Hopp til hovedinnholdet

Hunden min promper i bilen, hva er årsaken?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Skjønte ikke helt hvilket tema som passet spørsmålet mitt om hunden min best, men da ble det klima og miljø. Hunden min prumper SKIKKELIG mye når vi kjører bil, og det lukter skikkelig gammel og råtten fisk.. vet dere hvorfor hun gjør det? Er hun kanskje stresset, eller er det litt for lite plass til henne? Blir ho bilsyk? Hva kan jeg gjøre for at hunden min får en bedre ferdsel i bilen?

Besvart 15.09.2019 19:54
 

Svar
Hei

Det er vanskelig å si hvorfor huden din promper mer i bilen. Kanskje dere lukter det bedre når dere alle er innestengt i bilen med huden. Det kan tenkes at huden din promper like mye til vanlig, men at du da ikke kjenner det så godt. 


Det kan kanskje også være fordi huden din er stresset, men du kjenner huden din best og ser sikkert hvis huden din er stresset. Prøv å roe ned huden når dere kjører bil for å se om det hjelper. Hvis ikke kan du ta kontakt med dyrlege for å få råd.

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Klima og miljø
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om klima og miljø