Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg jobbe frivillig med å lufte dyrene i dyrebutikk?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Lurte bare på om dyr i dyrebutikken blir behandlet godt og om de blir luftet og alt sånt fordi jeg har aldri sett det. Har innsats for andre i valgfag og vurderer å jobbe frivillig med dem og eventuelt lufte dyrene og mate dem lg sånt. Går det ann? Eller blir de allerede luftet og matet på faste tidspunkter?

Besvart 08.10.2019 17:03
 

Svar
Hei

Så fint at du har lyst til å jobbe frivillig i dyrebutikk og lufte dyrene. Dyrebutikkene i Norge har regler å forholde seg til når det gjelder oppbevaring og behandling av dyrene. Noen mener nok derfor at dyrene behandles godt, mens andre tenker at det å være i bur ikke er bra for dyrene. Har du noen tanker om hvordan dyr bør behandles?  

Jeg er litt usikker på om de lufter dyrene i dyrebutikk for det ser ut som de kun har smådyr, men mating er noe de sikkert ønsker hjelp til. Du kan ta konakt med en dyrebutikk i nærheten av deg og spørre. Ellers kan det være at det finnes noen hundepensjonat eller hundehotell som du kan jobbe frivillig på. Tenk ut om det er noen spesielle dyr du vil jobbe med og hvor de finnes i nærheten av deg. 

Håper du finner et fint sted å jobbe frivillig med dyr. Du er flink som ønsker å sette andre foran deg selv for at de skal ha det bra.  

Hilsen

Kors på halsen i samarbeid med ung.no

På chat, mail & telefon (man-fre kl 14-22)
Korspahalsen.no - 800 333 21

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Frivillig arbeid i Norge

En jente og to gutter holder hverandre i hendene og løfter dem i været  (www.colourbox.com)

Ønsker du en mer meningsfylt fritid finnes det nok å gjøre. Finn ut hvordan du kan hjelpe, og få en oversikt over frivillig arbeid i Norge.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Frivillig arbeid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om frivillig arbeid