Hopp til hovedinnholdet

Jeg angrer på at jeg kjøpte med dyre briller.

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har kjøpt noen skikkelig dyre designerbriller. Pappa synes det var greit og betalte. Når mamma fant ut hvor mye det kosta ble hun veldig sur. Jeg er veldig lei meg og stresset. Angrer helt sykt og vet ikke hva jeg skal gjøre!! Er så redd for hva folk skal si når jeg har så dyre briller

Besvart 14.10.2019 21:20
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Det er helt normalt å investere i et par dyre klesplagg, sko eller i ditt tilfelle; briller. Det virker jo som at faren din syntes at det var et greit kjøp, ettersom at han både betale og godkjente det. Du trenger derfor ikke å angre på at du kjøpte dem! Husk på at gode kvalitetsbriller kan vare i flere år, og kan dermed være billigere i lengden. Kanskje faren din også syntes at du fortjente dem?

Folk flest vil nok ikke bry seg noe særlig om hvilke briller du har, så dette er heller ikke noe å bekymre seg for! Som sagt er det normalt å eie noen dyre ting/objekter/klesplagg, og dette gjelder nok for flere av de du kjenner. Om du ønsker å unngå oppmerksomhet ang. brillene dine, er det rett og slett så enkelt som å ikke snakke om dem. Da kan det godt hende av folk heller ikke vil legge merke til hvilket merke de er fra. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting i livet ditt? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere? Her får du tips til hvordan du kan gå fram.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forbruker
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forbruker