Hopp til hovedinnholdet

jeg er en jente på 14 år som ikke har lyst å bare se og høre på al elendighet som er rundt i verden. jeg har lyst å gjøre noe med det men det er ikke så mye jeg som 14 åring kan gjøre. men det må da finnes noe?

Jente 14 år
 

Spørsmål
hei. jeg er en jente på 14 år som ikke har lyst å bare se og høre på al elendighet som er rundt i verden. jeg har lyst å gjøre noe med det men det er ikke så mye jeg som 14 åring kan gjøre. men det må da finnes noe? jeg har lyst til å bli unicef fadder men det må men vel være 18 år for å være, men kan ikke jeg få moren min til å bruke sitt navn osv så kan jeg jo bare gi henne penger så betaler hun for meg? jeg bor på en veldi liten plass så hær er det ikke noe jeg kan gjør. jeg har vert medlem i barnas/ungdommens rødekors fra det startet men det varte bare i noen år så ble det lagt ned. det må da finnes noe jeg kan gjør? hvær dag dør barn av sult,malaria,aids osv og det hjelper ikke dem at folk sier stakkars dem, men man er nødt til gjøre noe med det! håper dere har noen råd om hva jeg kan gjøre å håper at flere også vil gjøre noe for dem, før det hjelper ikke så mye det jeg kan gjøre nå å i fremmtiden men det er da vel bedre en å ikke gjøre noe som helst. klem
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

For en herlig holdning! Beklager sent svar. Selvfølgelig kan du få moren din til å skrive seg opp som fadder, og la deg betale, så lenge hun syns det er greit.

Røde Kors Ungdom har lokalavdelinger over hele lander. Kanskje de har en avdeling nært deg? Du kan se oversikten her. Du kan også sende dem en e-post og spørre hvordan du kan engasjere deg på ditt hjemsted. Jeg er selv med, og vet at det som regel er en eller annen måte du kan engasjere deg på! :) Dersom det ikke finnes noen ungdomsgruppe der fra før av, så kan du jo starte opp en? Det er det mange som gjør hele tiden! Send gjerne inn nytt spørsmål dersom du ønsker mer konkrete tips, så skal jeg gladelig gi deg det!

Stå på, og fortsett med den fantastiske holdningen din!Vennlig hilsen

ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Bistand
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om bistand


Quiz: Hva vet du om verneplikt?

Hva står MP for?