Hopp til hovedinnholdet

Jeg er Veldig Lei Småe Grupper Med Utlendinger På skolen Som står og Snakker Stygt om folk Som går forbi Så de hører det og Skriker og roper Etter Jenter med fin kropp Hele tia .

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei Hei . Jeg vill Si og Spørre .. Jeg er En gutt på 17 År går nå Vg2 (Kan hører Rasist Ut med en gang) Jeg er Veldig Lei Småe Grupper Med Utlendinger På skolen Som står og Snakker Stygt om folk Som går forbi Så de hører det og Skriker og roper Etter Jenter med fin kropp Hele tia . Snakker dritt om Meg og mange Andre . Det er ikke bare på Skolen og Ikke de samme folkene ver gang . Jeg Har aldri opplevd At en Gjeng Norske Gutter Har stått i en gjeng og snakka Dritt om folk som går forbi Pga Åssen dem ser ut . Noen har sikkert gjort det Men IKke som jeg har sett eller hørt . Hvorfor Er/Trur Utlendinger At dem kan Gjøre Som dem vill,Og At Ver gang jeg Hører om noe Bråk Som har skjedd er det 90% Av tillfelene jeg hører Om er det Utlendinger Som skal Banke opp En norsk Fyr Og Jeg er Passe Lei de Små gruppene som står og snakker Høyt Dritt om folk som går forbi Fordi de ikke har Verdens Mest Stylish og Kuleste Klær og Ikke ligner på 50 Cent eller Brad pit .. Og En ting vil jeg få Lov til og Si i denne sammenheng .. Men om Du er Utlending Og føler deg Hjemme i denne Sitvasjonen Så skal du tenke over dette Du Eller Din far eller Mor Komm Til Norge Antaglivis På grunn Av Krig Eller At dem/du Ble Forfulgt Eller At norge Kanskje i Dit Tilfelle Er et Bedre sted og vere, Og at Du eller dine foreldre Kanskje ikke Hadde Levd Om dem Ikke hadde Kommet Inn i Norge .. Da skal Dere Bare Vite En ting: Norge Og Norske Folk Slepper dere Inn i Kongeriket Norge Så dere Ikke Må Vere I et land Med Krig Eller BLi Forfulgt Kanskje Drept På Grunn Av Krig, Og at dere får komme In I Norge for og få mere penger og leve Mere luksus og Få god Utdanning og Et Trygt og Godt land og leve i . HAdde det ikke vert for Lande Norge Kunne Dere Vert Døde. Tenk Over dette ! Respekter Den stolte Nordman Han Ga dere Tak over hode og et land og bo i . Hadde det Ikke vert for Norge Hadde dere Kanskje Ikke eksistert . Neste Gang du slenger dritt . Tenk over dette : Han som går der Uansett hvor Stygg eller hvor Stygge Klær han har Så er det Han Sitt Kongerike Jeg er i Og han jeg skal Respektere ,Haded det ikke vert for Han sitt Folk Er det ikke sikkert Jeg hadde Eksitert Eller kanskje Blitt Drep i mit Hjemland

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!


Ettersom det ikke er noen spørsmål her, går jeg ut ifra at du bare ville få uttrykt dine meninger til oss her i ung.no. Jeg har dessverre ikke noe svar på hvorfor de sier slike ting og oppfører seg sånn, men det er også slik at det finnes nordmenn som gjør det også. Det handler om holdninger, og om miljøet man har vokst opp i som regel. Dersom de du snakker om kommer fra et miljø/sted hvor det er akseptert å snakke sånn om kvinner og andre, så er det ikke unormalt at de også arver de samme holdningene. Uten at det er greit av den grunn.

Det er lov å si ifra når man synes noe er ugreit, også til de som begår handlingen/sier slike ting :)Vennlig hilsen

ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rasisme
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rasisme