Hopp til hovedinnholdet

Vi kunne tenke oss å reise på sommerleir i å

Jente 16 år
 

Spørsmål

HEISANN!!!!! vi er TO jenter som snart fyller 15 og 16. vi kunne tenke oss å reise på sommerleir i år og har leitet litt rundt men har ikke funnet noe som passet. vi vil ikke at det skal være en sånn for små barn, kanskje at den er fra 13 til 18 år el no sånt. Helst ikke noe kirkeleir,helseleir,og fotball leirer. Kan gjerne inneholde aktiviteter som ridning,sjøaktiviteter og andre aktiviteter(å kjekke gutter). kanskje med små konserter på kveldene el no sånt. Den må være i norge men ellers er d d samme hvor den er as. Har dere noen kule forslag?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!


Det finnes veldig mange leirtilbud for ungdom i forskjellig alder om sommeren. Noen likner tradisjonell "feriekoloni" eller aktivitetsleir, mens andre handler om et bestemt tema eller interesse. Sistnevnte kan ekesmepelvis være rideleir, de politiske ungdomsorganisasjonenes sommerleir, musikkleir, villmarksskole osv. Nederst på denne linken finner dere oversikt over en hel del forskjellige tilbud. Det går også an å google "sommerleir", tilbudene som kommer opp er mange. Sjekk de forskjellige oppleggene på nettet, og ta kontakt med de som virker interessante. I tillegg kan det hende kommunen dere bor i har eget leirtilbud for ungdom eller kanskje fritidsklubben arrangerer noe. Ikke nøl med å spørre dem, de har ofte god oversikt. Jeg har også lagt ved en artikkel om det å reise på språkreise. Kanskje det er interessant for dere å sjekke ut?

 

Lykke til med planleggingen! :)

Hilsen utdanningsrådgiveren, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Nyttig å vite om språkreise

Flere og flere ungdommer ønsker å komme seg ut i verden for å oppleve kultur, lære språk, eller for å få litt sol på kroppen. Her får du en guide om hva som er viktig å huske på.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Organisasjoner
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om samfunn, lover og rettigheter