Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en gutt på 15 år som har et krisetilfelle. Hadde sex med ei nydelig jente bare to dager etter at bestekameraten min også hadde gjort det.

 

Spørsmål
Hei!! Jeg trenger hjelp!!!

Jeg er en gutt på 15 år som har et krisetilfelle.

For seks dager siden hadde jeg sex med ei nydelig jente i klassen. Problemt er at jeg hadde sex med henne bare to dager etter at den beste kameraten min også hadde gjort det! Men det viste da ikke jeg, jeg hadde vært storm forelske i henne i kanskje i 5-6 månder. Hun hadde ikke sagt noe om det heller(at hun hadde hatt sex med kammeraten min)! Jeg fikk vite det av kammeraten min (han som hadde sex med henne), saken var at han skrøyt av at han hadde hatt sex med henne. Jeg ble så overasket at jeg røpet at jeg også hadde hatt det. Nå beskyller vi hverandre for å ha ødelagt forholdet til henne.

Hva skal jeg gjøre?

Trenger svar raskt!!!

Med vennelig hilsen gutt 15 år
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Ingen lett situasjon som dere har havnet i. Jeg håper ikke at dette ødelegger det gode vennskapet deres. Man kan jo undres over hvorfor jenta ville ha sex med dere begge. Hva og hvem er hun egentlig interessert i? Jeg synes du kan spørre henne om dette og si noe om hva dette har gjort med vennskapet mellom deg og kameraten din. Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Novelle: "Venner, uvenner og kjærester"

Hjerte

Jeg tramper opp den lange trappen til soverommet mitt. 20 trappetrinn er det. I en fart får jeg smelt igjen døren etter meg. Hele huset rister. Det rister som om et F-16 fly skulle ha sust 1m over huset. Det var sinnet mitt som var braket løst. Sinnet mitt var som en tornado. En ustoppelig tornado.

Innlegget er skrevet av Othilia

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om forelskelse?

Hvordan kan du vise din forelskelse til gutten/jenta du liker?