Hopp til hovedinnholdet

Gutt på 18 år som har vært sammen med ei jente på 16 i over 1 år. Vi har hatt sex mange ganger, som oftest misjonærstilling og ønsker å prøve noe nytt.

Gutt 18 år
 

Spørsmål
Hei jeg er en gutt på 18 som har vært sammen med ei jente på 16 i over 1 år nå. Vi har hatt sex mange ganger, som oftest misjonær stilling, vi ønsker å prøve noe nytt, slik at det ikke blir det samme gammle hele tida, har du noen bra forslag som vi kan prøve oss på? Og lurer på en ting til, jeg pleier ofte og komme ganske fort under sex-akten og lurer på om det er noe jeg kan gjøre for å komme litt senere, slik at jenta mi også skal få en sjans til å komme under sex'en. På forhånd takk Hilsen gutt 18 =D
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Her er det bare å bruke fantasien! Istedenfor at du ligger øverst, kan kjærsten din sitte oppå deg enten mot eller fra deg. Man kan stå mot en vegg, ligge i skje-stilling, jenta kan sitte på alle fire og du kan stå bak, osv. Du kan også variere hvor langt du har beina fra hverandre.

Som sagt, det er bare å bruke fantasien, mulighetene er nærmest ubegrenset. Kunnskapen om flere stillinger kommer med erfaring. Snakk med kjæresten din om hva dere synes er godt, og prøv dere frem. Kanskje finnes det noen stillinger hvor hun lettere får orgasme og som er deilige for henne.
Det finnes også gode bøker om sexstillinger som dere kan få lånt på biblioteket, for eksempel en bok som heter "Kamasutra" av Ann Hopper.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om det internasjonale samfunn?

Hva står EU for?