Hopp til hovedinnholdet

Han fikk stiv penis av å se på meg. Betyr det at han liker meg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er forelska i en gutt og jeg tror han er forelska i meg. Vi snakker mye sammen og liker å være sammen. En dag sto vi sammen i klasserommet og snakka, og når jeg etterpå dro til vennina mi sa hun at han fikk stiv penis av å se på meg. Betyr det at han liker meg? Eller at han blir kåt av å se meg og at han vil ha sex med meg? Takk for svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Vel, at en gutt får en ereksjon betyr jo at han ble tent av noe eller noen. Jeg fikk ikke frem om venninnen din vet at han fikk det fra å se på deg, eller om det er noe i den historien dere ikke kjenner til. Ofte så skal det bittelitt mer til for en gutt til å få en stiv penis, men det er veldig individuelt. Gutter kan til og med få ereksjon helt ute av blå, uten at noe tenner dem. Så hvem vet?


Hvis han fikk det av å se på deg så betyr det vel i alle fall at han er seksuelt tiltrukket til utseendet ditt og/eller den du er om person, men det betyr ikke nødvendigvis at han er forelsket i deg eller liker deg. Det kan ikke jeg svare på, bare utifra at han fikk en ereksjon av å se på deg. Det kan tyde på det, men det er ikke et tydelig tegn for det. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ofte og plutselig ereksjon?

Gutt holder seg i skrittet (colourbox.com)

Du sitter i klasserommet. Ingenting handler om sex, men plutselig kjenner du det likevel – penis blir stiv eller det kribler i underlivet! Hvorfor er det slik?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex