Hopp til hovedinnholdet

Jeg så mamma naken i dusjen og fikk stiv penis, hva betyr det?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Dette er veldig rart, men når moren min gikk ut av dusjen så jeg henne å penisen min ble stiv. jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre når jeg ble så kåt så jeg løp bort og klemte henne før hun hadde fått på seg håndkle. Jeg blir ofte kåt av menn så dette var ikke normalt for meg. Jeg vill ikke ha sex med mamma, men hun gjorde meg veldig kåt og jeg ville egentlig gjøre noe med henne, men jeg er ikke helt sikker. HELP?!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 16!

Takk for spørsmål.

I spørsmålet ditt, forteller du at du vanligvis liker menn, men at du ble kåt og fikk stiv penis av å se din mor naken. Når en er i puberteten, skjer det mye forskjellig i kroppen. Den vokser i høyden, det kommer hår på deler av kroppen som før var uten og en begynner å lukte svette og må dusje hver dag. Puberteten er også den delen av livet der en begynner å legge merke til hva og hvem en blir forelsket i og kåt på.

De fleste opplever det som om kroppen koker og en kan kjenne seg kåt stort sett hele tiden. Noen ganger forstår en hvorfor det skjer, andre ganger virker det som om det bare skjer helt av seg selv. 

Men, det er lite som skal til - for eksempel bare av å se noen naken, selv om det er moren din. De færreste har lyst til å ha sex med foreldre og får en stiv penis av å se sine foreldre nakne, kan gjøre en usikker og frustrert. Selv om dette skjer, betyr ikke dette at en faktisk vil ha sex med foreldrene dine, men at kroppen din reagerer automatisk av å se noen naken. 

Det betyr at du ikke vil ha sex med moren din eller at du skal oppleve å få lyst til det i framtiden. Etterhvert som du blir mere ferdig med puberteten, vil du oppleve at slike opplevelser ikke skjer og at kåtheten din blir enklere å håndtere. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex