Hopp til hovedinnholdet

Er det farlig å ha sex hver dag? Vi har en  kjønnssykdom må vi beskytte.   

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Hei gutt 19 år. har ikke hatt sex før og lurer på 1. Er det farlig å ha sex vær dag med gutt. Knulle vær andre og suge. vær andre 2. om begge har fått en kjønnssykdom tenger man da forsatt å beskytte seg med kondom eller kan vi like godt ha all sex uten kondom da siden begge har fått kjønnssykdom.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei takk for at du kontakter Ung.no. Det er ingen ting i veien for å  ha sex hver dag. Det viktige er at dere begge vil. 
Kjønnssykdommer har ulikt forløp. Dersom en ikke behandler seg for kjønnssykdom kan det skape problemer senere i livet. Du skriver ikke noe om hvilken type seksuelt overførbar sykdom du har i tankene. Jeg har derfor lagt med en artikkel som sier noe om konsekvensene ved å ikke behandle seg for ulike S.O.I, seksuelt overførbare sykdommer.
Ta og en titt på de andre artiklene jeg har lagt med, se om de og kan være nyttige.
 

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Oversikt over kjønnssykdommer

Kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

Les mer

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondomer (foto: ung.no)

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

Les mer

Smittet av kjønnssykdom ved første samleie?

Jente holder seg for skrittet (colourbox.com)

Mange tror at de ikke kan bli smittet av kjønnssykdom om de selv aldri tidligere har hatt sex med noen andre. Men hva om den du har sex med, har hatt sex med noen tidligere og er smittet med noe?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex