Hopp til hovedinnholdet

Venninnen min fikk hunden sin til å slikke seg i underlivet

Jente 14 år
 

Spørsmål

hei, jeg var hos en veninne i helgen og overnattet. den ene kvelden spurte hun om jeg ville se noe tøft, jeg sa ja, da hentet hun hunden deres og syltetøy. og tok av seg trusa og smurte syltetøy på underlivet. og hun fikk hunden sin til og slikke det av henne! hun sier det er sinnsykt godt og hun flere ganger får orgasme til slutt. hun fortsatte og smørre syltetøy på og hunden slikket non-stop! til slutt spurte hun om meg ville prøve? fordi hun sier det er bedre en å få oral sex fra gutter. jeg sa nei og at jeg må tenke på det, men er nyskjerrig... virket som hun likte det kjempe godt, pga hun stønnet osv. er det farlig og la hunden slikke deg? bakterier osv? den har jo en så ru tunge, kan den skade meg om jeg prøver? kan jeg havne i fengsel om noen finner det ut?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Tusen takk for at du skriver til oss, jente 14 år!

Jeg forstår både at du er skeptisk og nysgjerrig på dette. 

Det er sant som du skriver, at hunder har mye bakterier i munnen og de er borti mye med tungen sin. Om det er nok til å gi underlivsplager er jeg usikker på, men det kan nok hende.

I ungdomstiden er det normalt at man vil utforske sin seksualitet og finne ut av hva man tenner på. Det er naturlig at man utforsker seg seg selv, og kanskje andre, i denne tiden. Men jeg synes dette er i overkant av hva som er alreit når det gjelder utforsking. 

I Norge er det ikke tillatt å ha sex med dyr. Grunnen til det er fordi sex alltid må skje med samtykke. Dyr kan ikke samtykke på den måten som mennesker gjør. Det venninnen din gjør er altså ikke lov, og man kan straffes for å ha sex med dyr. Hva slags straff som gis avhenger av mange ting. 

Dersom venninnen din er under 15 år, så kan hun ikke straffes, men handlingen hun gjør er fortsatt gal og uriktig overfor dyret.

Jeg vil anbefale deg å ikke prøve det venninnen din gjorde. Bruk heller tiden på å utforske din egen kropp og finn ut hva du synes er godt. 

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dyremishandling

Hund (colourbox.com)

Mange dyr lider – enten fordi de ikke blir tatt ordentlig vare på, eller fordi mennesker med vilje piner dem. Hva sier loven om dyremishandling, og hva kan du gjøre med det?

Les mer

Den kriminelle lavalder

Ungdom arrester av politiet

Den kriminelle lavalder i Norge er 15 år. Personer under 15 år som begår kriminelle handlinger, kan ikke straffes.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex