Hopp til hovedinnholdet

har den siste uken fått grønn\gul slimete utflod, og den lukter tåfis

Jente 20 år
 

Spørsmål

­Hei! jeg har den siste uken nå, fått grønn\gul slimete utflod, og den lukter tåfis!! tørr ikke dra til legen plis hjelp

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente!

Det er fint at du skriver til oss! Vanligvcis lukter ikke det noe spesielt av utflod. Men av og til kan kvinner få infeksjoner i underlivet som kan påvirke utfloden i både lukt og konsistens. En av de mest vanlige infeksjoner skyldes en bakterie som heter gardnerella og som gir vond lukt og derfor tenker jeg at det muligens kan være at du har fått en skjedekatarr ( bakteriell vaginose)

Det kan jeg jo ikke si sikkert og derfor anbefaler jeg at du snakker med legen din. Det er en enkel undersøkelse og det er også effektiv behandling- Jeg legger ved noen artikler du kan ha nytte av å lese!

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Utflod - til glede og bekymring

Undertøy på tørkesnor (colourbox.com)

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

Les mer

Lukt fra underlivet - både hos jenter og gutter

Undertøy til tørk (colourbox.com)

Alle, både menn og kvinner, har sin særegne lukt fra underlivet. Ingen har en fullstendig luktfri intimsone, men uansett hvordan du lukter - det skal ikke lukte vondt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse