Hopp til hovedinnholdet

jeg fikk ereksjon når jeg så noen småjenter og noen eldre menn passere

Gutt 14 år
 

Spørsmål
Hei. Jeg var på badeland i Tyskland noen måneder tilbake. En ting som skjedde der var når det gikk 3 små jenter (Cirka 8 år), og 2 gamle menn (cirka 55-60 år). Det som skjedde når de gikk forbi, var at jeg fikk stå. Hva er jeg da? Er jeg pedo? Er jeg homo? eller nøytraliseres det siden det var så stor forskjell på alderen deres.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt! Takk for at du skriver til oss! Du er verken pedofil eller homo selv om du fikk ereksjon av å se på småjentene som sikkert var ganske lettkledde. Gutter i din alder kan få ereksjon av det meste og det kan skje uten forvarsel. Dette er noe som skjekr for de aller fleste gutter og har bare med at det er mange hormoner i sving i kroppen din akkurat nå. Jeg legger ved en artikkel det kan være nyttig for deg å lese. Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Ofte og plutselig ereksjon?

Gutt holder seg i skrittet (colourbox.com)

Du sitter i klasserommet. Ingenting handler om sex, men plutselig kjenner du det likevel – penis blir stiv eller det kribler i underlivet! Hvorfor er det slik?

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit


ukens tema

Skole og motivasjon