Hopp til hovedinnholdet

Er det rart å spørre en gutt i klassen om han vil bli FWB?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jeg lurer på det blir for rart å spørre en gutt i klassen om han vil bli FWB med meg? Vet han blir sett på som fuckboy og har veninner som sier han er god i senga. Er ganske så populær og gutter sier jeg er pen. Burde jeg gå for det eller blir det litt rart?

Besvart 17.09.2018 09:10
 

Svar
Hei

Jeg tenker at det beste som regel er å bli kjent med noen, og å la ting gå naturlig. Det gjelder uansett om man vil bli sammen med noen, eller ønsker et mindre seriøst "forhold". Det er nok litt unaturlig å spørre noen om noe slikt utan at man blir kjent og naturlig finner ut at man liker hverandre. 

Håper du fikk svar på det du lurte på!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Sex og nytelse

Par (colourbox.com)

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

Les mer

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer

Sex som DU vil

Trist jente ligger på senga (colourbox.com)

Sex kan være deilig, energigivende og styrkende dersom alt stemmer, begge har lyst og forholdet er godt og trygt. I andre situasjoner kan sex bli helt feil, ødeleggende og vondt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex