Hopp til hovedinnholdet

Tenker sånne ekle tanker om mamma og stefaren min

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg sulle gå på do klokka 1 på natta så hørte jeg at mamma og stefaren min hadde sex på soverommet. Døra var litt åpen så jeg hørte alt. De holt på i 1 min så ble det en liten pause så fortsatte de. Når de var ferdige prata de og gikk på do og prat om at det var så deilig å sånt. Imens jeg lå på rommet mitt fordi rommet til mamma er rett vesiden av rommet mitt. Nå går jeg runt og tenker sånne ekle tanker om mamma og stefaren min. Hva burde jeg gjøre jeg føler meg veldig kvalm å ekkel!! Håper jeg kan få svar så fort som mulig:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 14 år

Takk for at du skriver til oss i Ung.no.

Jeg skjønner at det kan være veldig ubehagelig å oppdage at foreldrene dine har sex. Det er noe de fleste vil synes er ekkelt.

Det er en gang slik at voksne har sex, og jeg tenker at det er positivt at moren og stefaren din har sex. Det viser at de bryr seg om hverandre og har det bra sammen.
Allikevel er det fint om de kan ta hensyn til andre, og ha sex som ikke er så høylytt.

Du får noen gode råd om hvordan du kan gå frem i artikkelen jeg har lagt ved nedenfor. 
Dersom det er vanskelig å si noe om det, kan du la artikkelen ligge fremme slik at mor ser den. Det kan hende hun forstår hintet, og demper seg litt når de har sex.

Lykke til videre!

Vennlig hilsen Helsesøster ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hjelp, jeg hørte foreldrene mine ha sex!

Jente har fingeren i øret (colourbox.com)

Det er sent om kvelden. Det er stille i huset. Du har ikke sovnet, og plutselig hører du det – lyder fra soverommet til foreldrene dine. Lyder som gjør at du ikke er i tvil om hva som forgår - foreldrene dine har sex!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex