Hopp til hovedinnholdet

Kåt på søskenbarnet mitt, tenker på å voldta henne Hva burde jeg gjøre ?.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en gutt på 14 år. Jeg er veldig kåt på søsken barnet mitt (22) Jeg har vært kåt på henne siden jeg var 12, Siden hun har vært på Ex On The Beach Norge hadde hun en sex scene hvor jeg kunne høre henne nyte det med litt skriking, jeg tenkte på at vi knuller hele tiden og jeg elsker den tanken, jeg runker til bilder av henne i undertøy, jeg får stå når hun er rundt meg. Når jeg blir for kåt er det henne det kan gå til seksuell trang til å voldta søsken barnet mitt, jeg vil ikke bli kjent som den som voldtok et familie medlem. Hva burde jeg gjøre?

Besvart 29.12.2018 13:01
 

Svar
Hei

Å ha tanker som kan virke brutale i virkeligheten når du er kåt er det ikke  galt å ha.  Du vet det er noe du ikke kommer til å gjøre.

Seksuelle fantasier er normalt når man runker. Det kan være tanker som er langt fra det du tenker du noen gang vil gjøre med en partner eller deg selv. 

At  tankene dine kan virke skremmende er en fin kontroll på at du er meget klar over hva som er rett og galt. 

Blir tankene mer konkrete kan du diskutere de med en på helsestasjon for ungdom eller helsesøster på skolen du går.

De har alle sammen taushetsplikt så det dere snakker om blir hos dere.

Jeg har lagt med noen artikler jeg tenker kan være nyttige.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex