Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke å stoppe og onanere på et par timer! Tips.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 14 år, om jeg onanerer ofte. Når jeg starter så får jeg orgasme snake fort. Problemet er at når jeg først har starta å onanere, klarer jeg ikke å stoppe på et par timer! Når jeg stopper så er det fordi det er middag, jeg må dusje, gå på trening eller noe sånn obligatorisk. Jeg prøver å ta vekk hendene å gjøre noe annet men plutselig driver jeg å gnikker igjen. Jeg får også orgasme hver gang og de kommer fortere , men er svakere etterhvert. S jeg får orgasmer av ulik grad sånn 30 ganger eller mer. Og kan jeg jo ikke slutte å onanere det er så deilig. Tips?

Besvart 19.01.2019 08:59
 

Svar
Hei jente 14 år. 

Jeg forstår at onaneringen tar ganske mye tid. 

Det er noen jenter som lett får orgasme og som kan fortsette onaneringen og hele tiden få nye orgasmer. Når det blir så mange orgasmer etter hverandre, er det vanlig at orgasmene blir svakere etterhvert. 

Når noe man gjør, gir gode følelser, kan det være vanskelig å stoppe. 

Hvis du vil stoppe onaneringen, må du bestemme deg for det og deretter gjennomføre at du stopper. Det er sånn at tanker kommer før handlinger, og når du tar en bestemmelse må du fysisk også arbeide for å gjennomføre. 

Du kan avlede deg selv. Det letteste er da kanskje at du går ut av rommet ditt og gjør noe? Du kan bidra til å lage middag, dekke bordet og du kan sette på klær i maskinen eller annet husarbeid. Da har du ikke mulighet til å fortsette onaneringen og du tenker på noe annet.

Nyt kroppen og kjønnet ditt når det passer. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg øsnker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Vanlige spørsmål om orgasme

-Jeg får orgasme alene, men ikke sammen med kjæresten min. -Kan det være farlig får hjertet å få orgasme flere ganger etter hverandre? -Jeg lurer på hvordan jeg vet om han har orgasme.

Dette og andre spørsmål om orgasme kan du se svar på her.

Les mer

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex