Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten vil ikke ha sex med meg.

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Damen min ville ikke ha sex. (Hun er en virgin) hun vil ikke ha noe med det å gjøre. Har eg da rett til å ha sex med andre jenter? For eg har jo det, det er hennes feil at hun ikke vil ha det. Jeg hat vært patient... I dag så hun en dame suge kuken min. Hun ble veldig lei seg og stormet ut. Etterpå fikk henne til å tilgi meg (sa at eg aldri skulle gjøre det igjen blah blah blah) Hun er så lett lurt. Enkel. Hun er perfekt, den enste feilen er at hun ikke vil ha sex. Men eg kan ikke slå opp med henne før hun gir meg kroppen hennes. Hele kroppen.

Besvart 31.01.2019 14:46
 

Svar
Hei

Når kjæresten din ikke vil ha sex med deg, så må du bare respektere det. Du kan ikke tvinge henne til å ha sex med deg. Sex skal være frivillig og samtykkende. Det er forståelig at det er kjipt for deg, men du må nesten bare godta det om du vil være hennes kjæreste. 

En annen ting er at selv om hun ikke vil ha sex med deg, så gir det ikke deg automatisk rett til å ha sex med andre. Om dette er om dere har blitt enige om, så er det jo greit, men det høres det ikke ut som dere er?

Du kan kanskje heller forsøke å være litt nysgjerrig på hvorfor hun ikke vil ha sex med deg? Kanskje har hun sine helt personlige greier som gjør det slik? Du skriver at du vil være sammen med henne helt til du har fått det som du vil, men det høres ikke helt ok ut. Kanskje heller litt respektløst? 

Det virker ikke helt som at du tar henne på alvor. Du skriver blant annet at hun er lettlurt og enkel, noe som ikke virker så ok å si om en kjæreste.

Rådet blir altså at du snakker med henne, forsøker å finne ut hva som er grunnen til at hun ikke vil ha sex med deg, og ut i fra svaret, gjøre det du kan for å bedre situasjonen. Eller heller gjøre det slutt om hun ikke passer deg med tanke på dine behov og lyster?

Les gjerne artiklene under her.

Håper svaret er til hjelp for dere.

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex