Hopp til hovedinnholdet

Sex med lillesøsteren min

Gutt 15 år
 

Spørsmål

hei jeg er 15 år og hadde nettopp sex med lillesøsteren min hvordan skal jeg si det til pappa og mamma fordi jeg har lyst til å gjøre det igjen men nå vil jeg at hun skal være våken.

Besvart 06.03.2019 23:08
 

Svar
Hei

Du kan si det eller skrive det på en melding til pappa og mamma. Kanskje lillesøsteren din trenger å snakke med noen om det hun opplevde sammen med deg? Spør henne gjerne om hvordan hun opplevde det dere gjorde sammen. Jeg vil fraråde deg å ha sex med lillesøsteren din igjen. Det er ikke lov og det er straffbart for deg når du er over 15 år.

Det er ikke uvanlig at søsken utforsker hverandres kjønnsorganer eller onanerer sammen. Men det at du er størst og at du er søsken er noe som kan sette lillesøsteren din i en vanskelig situasjon. Kanskje hun ikke er moden og klar for sex? Kanskje hun ikke klarer å sette grenser for seg selv? Kanskje hun ikke vet hva hun vil og ikke vil?

Prøv å finne måter og onanere på, hvor du kan utforske din egen seksualitet på en trygg måte selv. Snakk gjerne med helsesykepleier eller foreldrene dine om dette hvis du trenger å snakke med noen om dette. Se mer informasjon i vedlagte artikler.

Lykke til videre.

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Seksuell erfaring med søsken?

To i en seng (colourbox.com)

På ung.no får vi spørsmål om hva som er greit og ikke greit av nærhet og berøring. Også når det gjelder søsken og andre i familien.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex