Hopp til hovedinnholdet

Det tar lang tid før jeg kommer når jeg runker

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en gutt på 17 år. Når jeg runker så tar det lang tid før jeg kommer alt fra 15 min til 45 minutter. Er ikke noe stort problem for meg egentlig siden det er deiligste etter lang tid, men vennene mine sier de kan klare det på 1-2 minuttter til og med. Dette er umulig for meg. Er det noe galt ? Noe jeg burde gjøre?

Besvart 30.03.2019 12:41
 

Svar
Hei

Nei det er ikke noe galt og det er ikke noe du burde gjøre med det. Mange gutter opplever at det er et problem at de kommer for fort. Kos deg og nyt at du får gleden av å onanere lengre enn 1-2 minutter ;)

Mange gutter må øve seg på å "holde lengre". Det er en treningssak. Hvis du etterhvert skal ha sex med en annen person er det en fordel at du ikke kommer med en gang.

Lykke til videre med gode seksuelle opplevelser.

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Onani
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om onani