Hopp til hovedinnholdet

Hver gang jeg ser på my little poni så får jeg lyst til å runke.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

hei, jeg heter (...) og har et problem... hver gang jeg ser på my little poni så får jeg lyst til å runke. det gjør meg kåt på en annen måte enn det jenter gjør....kan du hjelpe meg?

Besvart 27.04.2019 17:11
 

Svar
Hei gutt 16 år. 

Det hender at en tenner seksuelt på noe som ikke har med seksualitet å gjøre. Det kan føles slitsomt, med er ikke uvanlig. 

For noen er det en tenner på nødvendig for at en skal føle lyst eller oppnå seksuell tilfredsstillelse, mens andre benytter det til å oppnå en større eller litt annerledes seksuell nytelse. 

Du kan helt fint benytte my little pony for å få seksuell nytelse/orgasme. Det er sånn at det ikke er noen som har noe med hva en tenker på når en runker. Seksualitet med seg selv er privat. Du kan tenkte på akkurat det du vil. 

Hvis du ønsker å unngå og runke til filmen/figuren, kan du la være å se på. Hvis du ikke gir dette næring, vil det blekne og kanskje etterhvert miste verdien. 

Nyt kroppen og kjønnet ditt!

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen spesialist i sexologisk rådgivning (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lyst

Par i senga Colourbox.com)

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt. For noen kan seksuell lyst føles som et problem - enten det er for mye eller for lite av den. Kjenner du deg igjen?

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Fetisj

Par i senga med sokker og høye hæler (colourbox.com)

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex