Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ha sex med mamma og hunden vår!

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Jeg liker å se mamma knulle hunden! Moren min er skilt og jeg bor med henne og hunden vår. Nå i det siste har jeg lagt merke til mange lyder som kommer fra rommet hennes om kveldene og nettene. det høres ut som hun har sex, men det er ingen i andre enn meg, hun og hunden i huset. så jeg satte opp kamera i rommet hennes og filmet en kveld. Dagen etter så jeg på videoen at hun hadde sex med hunden vår. Da jeg så på videoen ble jeg veldig kåt og begynte å runke. Jeg kom veldig hardt til videoen.Jeg vil også ha sex med mamma og hunden nå. Det er alt jeg tenker på. hva skal jeg gjøre?!?!

Besvart 02.05.2019 14:37
 

Svar
Hei gutt 13 år

Her er det flere ting som er veldig alvorlig. 

Det du beskriver om at mor har sex med hunden deres, er klart forbudt og straffbart. Lov om dyrevelferd

§ 14 slår fast at alle former for seksuelle handlinger med dyr er strengt forbudt. Forbudet gjelder menneskelig bruk av dyr for å oppnå egen seksuell tilfredsstillelse i en eller annen form.

Dyr kan ikke si ifra slik som mennesker kan, og har ingen muligheter til å beskytte seg.

At du har hengt opp kamera på din mors rom er brudd på privatlivets fred. Det å spionere på mor med å filme hva hun gjør er ikke bra! Alle mennesker har rett for å kunne trekke seg tilbake uten å bli overvåket! Tenk deg det motsatte, hvis din mor spionerte på hva du gjorde på soverommet! Dette må du aldri gjøre igjen!!

Det at du blir kåt og tent av å se din mor har sex med hunden, kan være vanskelig å styre. Det er ikke farlig å bli kåt av dette, men hvis dette blir en handling er det forbudt og straffbart! Det vil si at hvis du har sex med din mor og hunden, er dette aller først incest  (sex med et nært familiemedlem) og sex med et dyr. 

Kanskje du kan forsøke å snakke med mor om hva du har sett? Hvis du synes det er vanskelig kan du kanskje skrive en lapp til henne? 

Du kan også snakke med helsesykepleier på skolen din, hvis du føler at dette blir vanskelig for deg.

Ønsker deg lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier og Sexologisk Rådgiver, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex