Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ha sex med kjæresten, men er flau over håret i underlivet

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei eg har en fantastisk kjæreste og vi har vært sammen længe no. Vi har lyst til å ha sex sammen men eg har utsatt d litt. Jeg har vældig mye hår på underlivet PG inni som følger heilt t rompa. Eg føl meg ganske flau sian d e jo kanskje litt ekkelt å ha samleie med en som har en heil rægnskog i trusa. Eg kan jo ikke barber meg i sprekken heller. Har fikk når tips?? Eg har jo ronka han når gang og han har jo smood balls som eg kalla det. Kordan barber han seg på ballan? Men eg træng nån tips:)

Besvart 15.05.2019 10:21
 

Svar
Hei!

Alle mennesker har hår i underlivet og opp mot rumpa. Det er nok ikke veldig mange som har ekstremt mye hår, men mange tror at de har det.

Det er mange som velger å fjerne hår i underlivet. Noen fjerner alt, noen fjerner litt og andre ingenting. Du må kjenne hva som er riktig for DEG. Husk at når du begynner å barbere underlivet må du bruke litt tid på å vedlikeholde det.

Det er mange måter å fjerne hår i underlivet på. Det eneste du skal være forsiktig med er å bruke hårfjerningskrem. Det kan bli for sterkt for den sensitive huden i underlivet.

Det beste, og enkleste, er nok å bruke barberhøvel og skum. For best mulig resultat kan du følge disse rådene:

  • Legg rikelig med skum på området som skal barberes og la det virke et minutt før du går i gang.
  • Barber med hårene for å unngå rifter og nupper.
  • Skyll det barberte området med lunkent vann.
  • Smør deretter huden med en god krem, gjerne en som inneholder aloe vera.

Husk å være forsiktig når du barberer! Det er jo knivblader du bruker, og du kan skjære deg.

Det er nok barberhøvel og skum kjæresten din bruker når han barberer ballene.  

Jeg forstår at du er redd for hva kjæresten din vil tenke og tro om håret i underlivet ditt. Gutter har like mange tanker om dette som jenter. Du kan jo snakke med han om det? Jeg tenker at det er fint å være ærlig på det. Kanskje er kjæresten din redd for hva du tenker om at han har hår på ballene?

Ha heller fokus på at du har lyst til å ha sex med kjæresten din. Når dere har sex skal dere jo fokusere på hverandre og det som er godt, ikke hvor mye hår dere har i underlivet.

Jeg håper dette var til hjelp for deg!

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fjerne hår eller ikke? Tips og råd

Barberhøvel (colourbox.com)

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

Les mer

Selvtillit på sex og prestasjon

Par i senga (colourbox.com)

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex