Hopp til hovedinnholdet

Sendt nakenbilde når jeg har kjæreste

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei Jeg sendte nakenbilde til en jente når jeg har en kjærest og jeg har veldig dårlig samvittighet hva skal jeg gjøre

Besvart 18.05.2019 12:14
 

Svar
Hei

Det er ingen fasit svar på hva som er riktig i denne situasjonen. Jeg kan ikke si til deg hva du må gjøre for du må selv ta konsekvensene. 

Slik jeg ser det har du to muligheter. Ikke si noe til kjæresten din og satse på at hun ikke finner det ut, eller si det som det er. 

Ingen av disse valgene er kanskje perfekte. Hvis du ikke sier noe kan det hende at kjæresten din finner det ut og da vil hun sannsynligvis bli enda mer lei seg en hvis du sier det først. 

Kjenner eller vet kjæresten din om henne du sendte bildet til? Isåfall burde du kanskje si det til henne, for da er det større sjanse for at hun får vite det. Hvis hun ikke kjenner henne er sjansen mye mindre for at hun får vite det. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Gutt med bukse og boxershorts på knærne (colourbox.com)

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex