Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 17 år, har ca 16-17 cm lang penis i stiv form, men jeg synes den er ganske tynn, altså liten i omkrets=/ tror du det kommer til å forbedre seg?

Gutt 17 år
 

Spørsmål
Hei helsesøster. Jeg er 17 år, har ca 16-17 cm lang penis i stiv form, men jeg synes den er ganske tynn, altså liten i omkrets=/ tror du det kommer til å forbedre seg? er 17 år, har vel egentlig kommet litt langt i puberteten, mye hår på pung / under armer, men ikke så mye sjegg, veiviser osv, men mye på leggene.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det spørs mest på hvor langt du har kommet i pubertetsutviklingen. Du skriver ikke når hvor gammel du var når du kom i puberteten, og det virker ikke som om du er ferdig med den da du ikke har fått sjeggvekst enda. De som har kommet langt kan ha en penis som nesten kan være utvokst, mens de som er kommet kort i pubertetsutviklingen kan ha en ganske liten penis. Begge deler er like normalt!

Penis vokser individuelt i pubertetsalderen. Normal penisstørrelse hos en utvokst gutt (dvs. 18-20 år) er mellom 10 og 20 cm i stiv tilstand. Gjennomsnittet hos voksne menn i Norge ligger på 14-16 cm. Dette er målt på oversiden av penis, fra mageskinnet til tuppen av penis.

Omkrets målt inne ved penisroten er gjennomsnittlig ca 10-13 cm.

I slapp tilstand varierer størrelsen en hel del, men dette har ingen betydning for hvordan den er i stiv tilstand.

Husk du har en penis som har en helt normal lengde, og det er ikke omkretsen på penis som er avgjørende for hvordan du vil få det seksuelt med en jente.  


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om kriminalitet?

Kan ungdom under 18 år få samfunnsstraff om de begår en straffbar handling??