Hopp til hovedinnholdet

Jeg vill så gjerne ha en kjæreste men jeg vet ikke hvordan jeg skal gå fram for å finne ut om den gutten jeg liker, faktisk liker meg.

 

Spørsmål
hei, jeg er en jente på 15år.
blir 16 til neste år. jeg lurer på en ting. Jeg har hatt sex en del ganger nå, men aldri med en fast kjæreste, men med folk som jeg har vært på f.eks fester med osv.. jeg vill så gjerne ha en kjæreste men jeg vet ikke hvordan jeg skal gå fram for å finne ut om den gutten jeg liker, faktisk liker meg. Hva kan jeg gjøre for at han legger merke til meg, å blir interesert i meg. å ikke bare er ute etter "et ligg" med meg for å så droppe meg deretter?
jeg føler at alle andre får seg kjæreste rett som det er, men jeg får det aldri.. vill så sinnsykt ha en kjæreste som er bare min hvis du skjønner ?
jeg er ikke spesielt sjenert, så det kan ikke være noe med det iallefall. men føler på en måte at det er litt domt egentli, for virker som at guttene utnytter meg fordi de vet at jeg kommer til og bli med på å ha sex uansett. føler meg som en "laus" person.
å det vill jeg absolutt ikke bli oppfattet som, å vill ikke at guttene skal tro det heller.
håper du kan gi meg noen tips eller råd på min ferd :)
hva bør jeg ikke gjøre, og hva bør jeg gjøre ?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hvis det er en gutt du er forelsket i, tenker jeg at det blir viktig å ta en ting om gangen; flørte, prate og bli kjent, gjøre hyggelige ting sammen, kysse litt og lignende "uskyldige" saker først. -Tenk at sex kan komme langt uti rekka. Gjør deg litt mer kostbar.
Du kan nok ha rett i at andre kan oppfatte deg som litt enkel å få sex med og utnytte det når det har være slik du beskriver at du har hatt sex flere ganger med en eller annen på fest. Ryktet er litt sårbart, og det kan du selv gjøre noe med.

Mitt råd til deg er å tenke over om det er et slikt rykte du vil fortsette å ha, og starte med å gjøre noe med det først hvis du vil ha det annerledes. Det er nok sikkert gutter som liker deg godt, men det kan absolutt påvirke dem i forhold til å forelske seg i deg, hvis "alle" har fått en bit av deg.

Så er det jo heller ikke sikkert at "den store kjærligheten" er i det miljøet du vanligvis er i, men kanskje finnes der ute i verden et sted.

Lykke til

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om noveller?

Hva er en "autoral" synsvinkel?