Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg er ei jente på 13 år og har det ikke så bra.. fordi at min mor har hvert skilt to ganger å nå sammen med en som er 18 år eldre enn henne å han er også faren til ei i klassen min.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er ei jente på 13 år og har det ikke så bra.. fordi at min mor har hvert skilt to ganger å nå sammen med en som er 18 år eldre enn henne å han er også faren til ei i klassen min. Jeg liker han ikke å jeg blir ofte sur. Vi er med dem ofte å nå er vi i syden med dem. Hva skal jeg gjøre?? Trenger hjelp

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Det er ikke uvanlig at det er vanskelig med foreldres nye kjærester. Det er foreldre og ikke barna som velger foreldrenes kjærester. Mange foreldre ser ikke at det de er forelsket i er ikke barna forelsket i. 

Det er viktig at du snakker med moren din om hvor vanskelig du har det. Det er ikke lett når det er så mange vanskelige ting du må forholde deg til. Det fleste foreldre er glade i barna sine og ønsker skal ha det bra.

Er det vanskelig å snakke med moren din er det andre steder du kan ta kontakt. Mange opplever at de får god hjelp av helsesøster eller sosiallærer. Helsestasjon for ungdom der du bor er også et også alternativ.

Håper dette kan hjelpe deg!

Vennlig hilsen

Familiepsykologen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Stines erfaring med skilsmissen

Jente med ryggen til

Stines foreldre skilte seg da hun var 13 år. Her intervjues hun av Kristin om hvordan hun har det etter skilsmissen.

Av Kristin, ungdomsjournalist på ung.no

Les mer

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skilsmisse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skilsmisse