Hopp til hovedinnholdet

Hei! Musikklæreren min er bare så sinnsykt creepy... Jeg og venninna mi føler han stirrer på oss hele tiden.. Dette er ikke særlig behagelig akkurat... hva skal vi gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål
Hei! Musikklæreren min er bare så sinnsykt creepy... Jeg og venninna mi føler han stirrer på oss hele tiden.. Dette er ikke særlig behagelig akkurat... hva skal vi gjøre? Hun er enig i at det er litt sånn ekkelt... Han har kone da, og selvfølgelig ser han på alle men vi føler at han ser på oss to mest (hun sitter rett bak meg) og det er bare så ufyselig.. vi snur oss bort for å vise at vi ikke liker at han gjør det. Hjelp oss, plis! :)og forresten: denne siden er helt fantastisk! Spm og svar og alt ;) Kjempebra!

(har sikkert satt den i feil emne..)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Kjære jente 13 år.


Det er ikke behagelig å føle at andre tråkker  over grenser en har for seg selv. Fint at dere tar det opp. Jeg råder dere til å snakke med kontaktlæreren deres.  Sammen kan dere bli enig om hva dere gjør viderere. Musikklæreren må få beskjed om hva dere føler. Hvem som snakker med musikklæreren er opptil kontaktlæreren og/evt rektor å avgjøre.


Lykke til


Vennli hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Problemer med lærer/skole
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om problemer med lærer/skole


Quiz: Hva vet du om vennskap?

Hva er en god venn?