Hopp til hovedinnholdet

Jeg har droppet ut av russebussen, og får ikke pengene mine tilbake.

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei, jeg var med på en russebuss og siden jeg kjente alle på bussen betalte jeg en del penger før jeg signerte kontrakten fordi jeg stolte på de, men så sa jeg at jeg ville droppe ut av bussen før jeg signerte kontrakten, og nå nekter de meg å få tilbake pengene. Har ikke signert noen kontrakt så jeg føler jeg har betalt for noe jeg ikke har fått, er det noe jeg kan gjøre?

Besvart 27.06.2019 15:02
 

Svar
Hei

Så leit å høre om situasjonen din. Siden du ikke har skrevet en kontrakt, kan det være vanskelig å vite hva avtalen mellom deg og bussen sier. Det er dumt at de ikke aksepterer at du trekker deg, men dere er begge bundet av denne avtalen, selv om den kun er muntlig. Kanskje du kan høre med bussen om det er mulig at noen andre tar plassen din? 

Hvis du ikke får løst det på egenhånd med bussen, kan du kontakte konfliktrådet. De hjelper gratis til i sånne saker, og du finner de her: www.konfliktraadet.no/
Vennlig hilsen,
Forbrukerrådet i samarbeid med ung.no

Forbrukerrådet er en interesseorganisasjon som arbeider for et forbrukervennlig samfunn, og vi hjelper deg med å løse ditt forbrukerproblem gjennom råd, veileding og mekling hvis du og selgeren blir uenig. 

Du finner mer informasjon på forbrukerrådet.no

Følg oss på facebook/forbrukerradet og twitter/forbrukerradet 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Jeg vil ikke være russ - hva skal jeg si?

Gutt som ikke vil være russ

"Hei. Jeg er egentlig russ neste år, men har ikke lyst til å bruke masse tid og penger på russetiden. Faktisk vet jeg ikke om jeg vil være russ i det hele tatt. Er det noe galt med meg? Ingen tenker jo sånn(...)".

Les mer

Kjøpt russeutstyr du angrer på?

russebukse jente (colourbox.com)

Har du kjøpt russeklær i feil størrelse, eller er teksten på russekortet feil? Husk at vanlige forbrukerrettigheter også gjelder for deg som er russ.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Russetid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om russetid