Hopp til hovedinnholdet

Studiekompetanse i USA

Jente 18 år
 

Spørsmål

Jeg er en 18 år gammel jente (snart 19) og jeg vil få studiekompetansen min i USA. Kjæresten min bor i USA, så jeg vil ikke være borte fra han alt for lenge ved å studere videre i norge. Jeg har planer om å flytte til USA etterhvert, men jeg vil bli ferdig med videregående først. Jeg har gått 1. året på helse og oppvekst fag (begynte på det 2. men måtte slutte på grunn av helsemessige grunner). Heldigvis fant jeg nettkurs som har helsefag (slik at jeg bare kan fortsette), men jeg har lest at det ikke går an å få et student-visum i USA med 100% nettkurs. Man kan gå på nettkurs 1/3 av undervisningen (hva enn det betyr), men må gå på offentlig skole ellers. Problemet er at jeg er for gammel til High School. Så nå vet jeg ikke hvordan jeg kan få studiekompetansen min i USA. Vet dere om noen løsninger? Mvh Charlotte

Besvart 17.10.2019 14:10
 

Svar
Hei!

Jeg tror du vil ha nytte av å kontakte EducationUSA. De kan svare på spørsmål om visum og mulighetene for å ta high school i USA. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 steg til utdanning i utlandet

Gutt jobber på skolen (colourbox.com)

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

Les mer

College i USA

Chicago by night (Foto: Elise Grong Ruud)

Et år eller flere i utlandet kan gi deg et nytt syn på verden og livet. Leker du med tanken på å ta et utvekslingsår, kan Elises historie være nyttig å lese.

Skrevet av Elise, student i USA.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Studier i utlandet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om studier i utlandet