Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 14 år og går i 9’ende klasse, jeg trives ikke på skolen , jeg har veldig lyst å bytte skole men de skolene som er nærmest er bare folk som har mobbet meg før. Jeg vil bytte til en skole som jeg må ta ferge og buss for å komme meg til. Der har jeg venner, men mamma nekter. Hva skal jeg gjøre for jeg orker ikke å gå på den skolen lenger?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei Jeg er en jente på 14 år og går i 9’ende klasse, men jeg trives ikke på skolen og gråter hver kveld, jeg har veldig lyst å bytte skole men de skolene som er nærmest er bare folk som har mobbet meg før, derfor vil jeg bytte til en skole som jeg på ta ferge og buss for å komme meg dit og der har jeg venner, men mamma nekter og blir bare sur når jeg prøver å snakke med henne! Hva skal jeg gjøre for jeg orker ikke å gå på den skolen lenger?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei takk for at du kontakter Ung.no. Det her er ikke greit. Snakk med helsesøster på skolen og forklar hvordan du har det. Se om dere sammen med skolen kan gjøre noe så du kan få det bedre. Blir det umulig kan dere sammen med mamma snakke om hvor du skal fortsette skolen.  
Jeg har lagt med noen artikler se m de kan være nyttige.

Lykke til Vennlig  hilsen helsesøster.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du skolelei?

Jente sover på biblioteket (colourbox.com)

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

Les mer

- Jeg er så trist, sliter og vet ikke hva jeg skal gjøre

Trist jente (colourbox.com)

Følelsene mine svinger veldig, og jeg sliter, er ofte lei meg. Jeg vil prøve å klare meg selv. Har dere tips?

Les mer

Ekte vs falske venner

Guttegjeng (colourbox.com)

Har du opplevd å bli sviktet av en venn? Eller har du opplevd å bli kjent med en person du følte du hadde god kontakt med, men som viste seg egentlig å være en falsk venn? Kjenner du en person du oppriktig kan kalle en ekte venn?

av Skage, ungdomsjournalist

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skolehverdag
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skolehverdag