Hopp til hovedinnholdet

er et år yngre enn de i klassen min , ingen vil være sammen med meg

Annet 15 år
 

Spørsmål

hei jeg går vg1 og jeg er et år yngre en alle andre i klassa mi. jeg føler meg ganske aleine siden ingen vil være med noen som er yngre, så spørsmålet mitt er da hva skal jeg gjøre.

Besvart 12.03.2019 22:08
 

Svar
Hei!

Det er leit å høre du ikke har noen å være sammen med fordi du er ett år yngre enn dine klassekompiser. Jeg vil anbefale deg å være litt mer offensiv selv og ta kontakt,- gå bort til, snakke med, delta i samtaler osv og vis at du er interessert i å ha kontakt med de andre. Og pm du ikek får god kontakt med alle i klassen, kan det godt greie seg med et par stykker?

Jeg vil også tenke at dette er et fenomen akkurat nå og som vil endre seg etterhvert som de andre også blir mer moden samtidig som du også blir mer moden og dere blir mer jevnbyrdige som det heter. Men ta kontakt selv, det er mitt beste råd, selvom du kanskje synes det er vanskelig å skulle gjøre det.

Jeg legger ved noen artikler til deg det kan være nyttig å lese. !

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 tips til å få nye venar

Jenter som prater (www.colourbox.com)

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

Les mer

Ensom? Du er ikke alene!

Ensom gutt (colourbox.com)

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

Les mer

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skolehverdag
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skolehverdag