Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en gutt på 13 som går i åttende klasse som sliter med skole. Jeg har ca 2-3 i gjennomsnittskarakter og drittmye anmerkninger for dårlig arbeid og har det ikke noe bra hjemme eller på skolen.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

hei jeg er en gutt på 13 som går i åttende klasse som sliter med skole. Jeg har ca 2-3 i gjennomsnittskarakter og drittmye anmerkninger for dårlig arbeid og har det ikke noe bra hjemme eller på skolen. faren min er en 62 år gammel mann som ikke forstår hvordan jeg har det og å snakke med han er som å snakke til en vegg. moren min er død og jeg blir ertet for utseendet mitt på skolen. hva faen skal jeg gjøre? ps ja jeg har vært hos BUP og det hjalp ikke

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Beklager at du har ventet på svar fra oss!

 

Det er ikke lett å følge opp skolearbeidet uten støtte hjemmefra. Det er imidlertid mest deg selv det kommer an på, i hvertfall når det gjelder oppførsel. har du snakket med læreren om hvordan du har det? Er det muligheter for leksehjelp på skolen du går på?  Du sier at du har vært hos bup men at det ikke hjalp. hvor lenge var du der, og sa du fra om at du ikke synes det hjalp? Det er viktig at får en å snakke med som du stoler på. Det er andre muligheter. Det kan være god hjelp i å snakke med helsesøster, lærer eller sosiallærer. Helsestasjonen for ungdom kan også være et godt sted. Der har de lege, helsesøster, ofte har de også psykiatrisk sykepleier eller psykolog i tillegg.

 

Håper dette er til nytte for deg!

 

Vennlig hilsen

Familiepsykologen,ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skolehverdag
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skolehverdag