Hopp til hovedinnholdet

Hva er aldersgrensen på Team Fortress 2?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

hei va er aldersgrensa på team fortress 2 mor snakket med en medietilsynet ansatt mann som sa at hvis man ikke spilte voldelige spill hele tiden så gikk det fint. det er et veldig tegneserie aktig spill. en venn av meg vill ha det vet ikke hvordan man sender spørsmål til dere. så han ba meg gjøre det. han får ikke lov av foreldrene sine men han vill spille team fortess 2 har dere noe svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmålet ditt

Team Fortress 2 har fått en 16-årsgrense. På denne siden kan du søke opp alle spill som har fått en aldersanbefaling med det det systemet vi bruker i Norge.   

Vi anbefaler ingen, uavhengig av spillets tittel, å spille et spill med høyere aldersanbefaling enn sin egen alder. Det er ikke sånn at hvis man er 10 år og spiller et spill med 18-årsgrense bare litt så forandrer grunnene til at spillet fikk en 18-årsgrense seg. Når et spill har fått en bestemt aldersanbefaling så er dette spillet laget for de som er eldre enn denne anbefalingen. Men det er også viktig å påpeke at dette bare er aldersanbefalinger og det er derfor helt opp til foreldrene hvis de ønsker og overprøve anbefalingen.   

Hilsen Medietilsynet i samarbeid med Ung.no

 

 
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Spill
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om spill