Hopp til hovedinnholdet

Minecraft kjæresten min slo opp.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

På minecraft så slo minecraft kjæresten min opp med meg, og jeg er kjempe lei meg? Hjelp? vi hadde til og med sex? Hun er gravid og hun bare stakk av og tok barna!!

Besvart 20.02.2019 18:33
 

Svar
Hei

Skjønner godt at det er tungt når en du er glad i, velger å gå bak din rygg og ta med seg barna. Du kan alltids prøve å søke henne opp og finne henne på en minecraft server. Om ikke helt tørr så er det alltids mulighet å finne en annen? Eller var dette også en kjæreste i virkeligheten? Da er det en annen sak og heller en lang prossess for å komme seg over det... det kan ta føere måneder og noen ganger år før man klarer å komme seg tilbake etter et svik, men du hvis det var en kjæreste fra virkeligheten og dere har dått barn sammen så har du foreldre rett (vet ikke om du har det på minecraft), og da har du rett til å møte barna dine.


håper dette hjalp deg sånn at du fikk svar på det du lirte på, om ikke kan du spørre ung.no svar

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer

Spiller du for mye?

Skjermdump Fortnite

Lurer du på om du er spillavhengig? Her er rådene for deg som spiller for mye.

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Spill
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om spill