Hopp til hovedinnholdet

Blir utestengt

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hallo jeg er en gutt på 13 år jeg blir utestengt fra vennene mine når jeg ringer på til de så sier de jeg er opptatt med å spille de spiller fortnite hele tiden jeg har ikke fortnite så jeg kan ikke være med å spille online jeg lurer på hva jeg skal gjøre takk for svar.

Besvart 03.03.2019 16:36
 

Svar
Hei

Så leit å høre at du blir utestengt. Mitt tips er å snakke med helsesøster (helsesykepleier), for hun kan nok gi gode råd. Du kan kanskje få hjelp til å organisere en samtale med vennene dine? Det kan hjelpe for å få løst mange problemer. Jeg legger ved noen artikler som kan hjelpe deg videre! Lykke til.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

10 gode tips (ung.no)

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

Les mer

Ikke så gode venner lenger?

Venninner (colourbox.com)

Har bestevennen din begynt på en ny skole? Eller har dere så forskjellige interesser at dere ikke lenger har noe å snakke om? Fortvil ikke. Du kan redde vennskapet.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Spill
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om spill